Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Egész nap fáj a fejem (lüktető mind két oldalt), hányingerem van, a szemem is néha érzékenyek a fényre, homályosan látok és fáj/ég. Nem akar elmúlni, már két gyógyszert is vettem be. Hazajöttem iskolából és aludtam egyet, de utána se lett jobb. Meg néha a vesémnél is szúrkál. Mi bajom lehet? Kérlek segitsetek.
17/L
2015. szept. 24. 20:45
1/1 anonim válasza:
Amennyiben nem múlik el vérnyomás ellenőrzés, vérvétel ( teljes vérkép) , a fejfájás miatt neurológiai , szemészeti , fül- orr- gégészeti kivizsgálás, ha a vesédnél lévő fájdalom sem szűnik meg akkor vizeletvizsgálat, urológiai vagy nephrológiai ( vesegyógyászat)kivizsgálás.Bár az elmondottak alapján szerintem egyszerűen migréned van viszont ha nem lesz jobb először a háziorvosodat keresd fel ő küldhet tovább ezekre vagy más vizsgálatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!