Fejfájás, heves szívdobogás? Lehet foghúzástól?
Figyelt kérdés
Azt tudni kell rólam, hogy pánikbeteg vagyok. Vasárnap kihúzták a fogamat, egy fogászati ügyeleten, másnak ugy keltem fel, hogy fájt a fejem, és hevesen dobogott a szívem, 100as pulzusom volt, ma már jobb, de hírtelen megint elkezdett fájni a fejem. Ez a pánikbetegség tünete lehet, vagy a foghúzás tünete?2015. szept. 30. 12:45
1/3 anonim válasza:
Inkabb a panike, mert a foghuzas utan nincs szivdobogas/ fejfajas.
2/3 anonim válasza:
Ha pánikbeteg vagy, akkor talán szedsz valamilyen gyógyszert, gyógyszer kölcsönhatás is előfordulhat. Tudakold meg, hogy milyen érzéstelenítő injekciót kaptál, mert ha adrenalint is tartalmazó lidocain volt, akkor talán lehetséges fejfájás.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 2. válaszoló: Valeriana Relax nevezetű nyugtatót szedek, mert melette terápiára járok. Ha kijönn enálam a rosszullét, pl pánikroham, akkor kell bevennem szükség esetén frontint. Igen, Lidocain féleségű, érzéstelenítőt, adott, még kérdezte is, hogy allergiás vagyok e rá.
2015. szept. 30. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!