Barbara188 kérdése:
Mit jelent ha cukormérő az írta hogy E-4?
Figyelt kérdés
nem ettem már több mint 3 órája2015. szept. 29. 20:54
11/15 anonim válasza:
Egyébként a végefelé, a 49. oldalon találod a kérdésrede a választ. :)
12/15 anonim válasza:
na igen, csak mivel egyik se igaz a leírtak közül, gondoltam, vkinek van saját szemnélyes tapasztalata, h ezeken kívül még mi a frász lehet ....
13/15 anonim válasza:
Ezen kívül még mit szeretnél, hiszen ez a mérő saját, típus azonos, hozzá adott kézikönyvét tartalmazza. Amit ezen kívül tud bárki mondani, az csak esetleg pontatlanul megfogalmazva és csak kevesebb lehet a részletes pontos gyári leírásnál! Mi kell több a pontos gyári gépkönyvénél? Ezt tényleg nem értem.
14/15 anonim válasza:
Az eredeti, készülékhez tartozó leírásnál többet, legfeljebb a szervizében tudnak mondani, ha a tapasztalatokat egyénileg tesztelik a készülék bevizsgálásakor.
15/15 anonim válasza:
PONTOSABBAN..
ha a tapasztaltakat egyénileg tesztelik a készülék bevizsgálásakor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!