Vashiany kinel milyen tuneteket idezett elo?
Nem voltam meg vervetelen,de nagy eselyt latok ra,hogy vashianyom van.2 hete elegge szedulok,tompa a latasom,gyengenek,egyfeszt faradtnak,erotlennek erzem magam. Parom szerint sapadt is vagyok mar egy ideje.
Ezen kivul jelentkezett nallam a reggeli remeges,idegesseg egesz nap,hanyingerem is van ha enni kell.Valamint a szemuregem is fajt.
Engem a legjobban a szedules,a bizonytalansag erzes,es a gyengeseg zavar.
Mar 2napja szedek vastablettat,es azelott mar 13napja elkezdtem szedni a Supradynt.
Kinek milyen tunete volt? Es mikor kezdtek enyhulni?
Jaaah es marekszamra hullik a hajam. 22L
Probalok enni,ha nem is megy lenyomom.
Nallunk a csaladban szinte minden no verszegeny.De nekem eddig nem volt sosem diagnosztikalva.
A vernyomasom az jo, 120/72 es a pulzus 80.
vercukrot regebben mertek az is tokeletes volt.
Nekem hullott a hajam,mindig beszakadt a körmöm,állandóan álmos voltam,mindig sápadt voltam,nagyon fájt a hasam amikor megjött a mensi.
Szédülni nem szédültem és a látásommal sem volt baj.
4-es vagyok.Nekem nem segített a vastabletta .
Béres cseppet kellett beszednem 2 kisüveggel.Azóta rendben van.
Ugyan ilyen tuneteim voltak , mint neked.
Nekem a sorbifel (asszem igy irjak) jott be egyedul, elotte a maltofert is probaltam , de semmit nem ert.
Par honap mire rendezodik a vashiany, a vas tabletta szedese mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!