Kaphatnék választ? (BSE)
Figyelt kérdés
A mai nap voltam egy másik országban ruhát venni, másképp münködnek piac téren és nem is büntetik ez ott normális, hogy nem adnak számlát és lehet alkudni az árból, nagyon jól néznek ki a termékek még ha nem is eredetiek. Szóval nem is ez a lényeg, hanem inkább az, hogy voltam..igen Szabadkán és ha ebből indulunk ki hogy a piacrész "feketén" münködik ez így van élelmiszer téren is? tehát pl. A szomszédtól hoztam marha húst, azt megetetem a vendégekkel azt megvan az esélye a BSE betegségnek.. vagy ezt szigorúbban veszik? Ha adnak számlát akkor az minőségileg ellenőrzőtt?2015. szept. 27. 20:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!