Nyirokmirígy rákos vagyok?
Neked kivágták?? Én vagy 7 hónapja szenvedek hónaljtáji meg combhajlatban lévő nyirokcsomó duzzanatok miatt (3 db hónaljban, 4 db a combhajlatban), de nekem nem is akarják kivenni onnan.. nem egy strandolós test :D :( Biztos nyirokcsomó? Nem lehet zsírcsomó?
Mindegy, lehet hogy a túlsúly okozza (akkor viszont javasolnék valami sportolást, jóga, zumba akármi, csak hogy kordában tartsd a tested, plusz diétát is, ne haragudj hogy ezt írom, nem tudom milyen a testalkatod, de ha azt mondják hogy a túlsúly is lehet az oka, akkor valamit csak kéne ellene tenni..)
Ha nem múlik el a feneked környékéről a csomó mondjuk egy két héten belül, akkor viszont menj vissza a háziorvosodhoz.
Akkor az nem a nyirokcsomó, ha ki lehet nyomkodni akkor az biztosan nem az, nekem biopszia alatt is nagyon nehezen jött ki belőle folyadék. Régen, amikor a hónaljadnál voltak, mi volt a leletre írva? Csináltak akkor neked biopsziát?
Fáj ez a duzzanat, ami a fenekednél van? Rendesen ki lehet nyomni mint egy pattanást, vagy el lehet masszírozni hogy kisebb legyen a csomó? Van kimeneti nyílása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!