Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetséges belsőleg (húgyutak,...

Lehetséges belsőleg (húgyutak, herék, etc) candida fertőzés tünetmentesen ha külsőleg folyton visszatér?

Figyelt kérdés

2x már volt gyógyszeres+ kenőcsös kezelésem is, valamint többször csak kenőcsös, több fajtát is írtak fel. Eddig 3 orvosnál voltam, cukrom rendben van és mivel csak külsőleg voltak tünetek, kizarta mind a 3 a belső fertőzés lehetőségét. Úgy tudom ha külsőleg jelentkeznek a tünetek, belső fertőzés esetén is kellene hogy jelentkezzenenek tehát nem lehetek tünetmentes hordozó és nem én fertőzöm újra barátnőmet. Vagy lehetséges h máshogy reagál a szervezetem belső fertőzésre ugyan arra? válaszokat előrre is köszönöm

F/23

2015. szept. 22. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
a szájnyálkahártyádon is van belőle akkor lesz a bélrendszeredben is.
2015. szept. 22. 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:
*Ha- lemaradt a mondat elejéről
2015. szept. 22. 19:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is "volt" ilyen problémám, azért teszem idézőjelbe mert még nem gyógyultam ki belőle de ilyen 70-80 százalékban igen.

Ez a gomba megtelepszik a bélrendszerben ahol ugye a legnagyobb ellensége az epesav. Az endotoxinjaival tönkreteszi a koleszterinanyagcsere->csökken az epesavtermelés(az epe koleszterin ből van) ez az egyik legnagyobb ellensége a gombának, csökken a nemi aktivitás elvégre a nemi hormonokat is koleszterinből állítjuk. Nekem mellbimbóduzzanat volt az első tünetek között, és amit még tapasztaltam az az álmatlanság(ebben nem vagyok biztos hogy attól volt, de ha neked is van ilyen tüneted akkor biztos leszek benne).

Én úgy kezdtem hogy, elkezdtem a napi 3 szori evést.

Reggel zsírosat(hogy ürüljön az epe) delután 2 órakor szintén zsírosat és este már nem szabad zsírosat enni esetleg gyümölcsöt.

Húst nem eszek csak háznál tenyésztett állatok húsát.

Hiszen amit a boltban veszel azt beetetik anabolikus szteroidokkal meg antibiotikummal, adalékmentes ételeket igyekszek enni, gyümölcsből is csak olyat amit a piacon veszek nem azt az "agyonpermetezettet".

Házi kovászos uborkát, aludtejet, savanyú káposztát eszek(természetes ellensége a gombának a tejsavbaktérium), csak az aludtejet nem szabad a másik kettőhöz enni :D,

Ja meg sok sót eszek, napi 10-12 g ot. Tejfalussytól tanultam de be is válik azóta nem magas a vérnyomásom

2015. szept. 22. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:
F/20
2015. szept. 22. 19:40
 5/5 anonim válasza:

3. válaszoló: nekem is van-volt candidám a bélrendszeremben, párszor már elmúlt, de sajnos antibiotikus szedése után vissza-visszajön, most pillanatnyilag megint van...

Te tényleg könnyedén tudsz fogyasztani tejtermékeket meg savanyított dolgokat? Nekem azoktól volt a legnagyobb gyomorfájásom! Biztos, hogy candida van nálad?

Kezdetben kefírt még tudtam enni, aztán csak laktózmentes kefírt, de a végén már azt sem, csak növényi tejeket iszok. A csemegeuborkától meg már az eleje fele volt gyomorfájásom.

Rám a fokhagyma, bors és zöld tea van tisztító hatással.

Kedves Kérdező, én ugyan nem vagyok orvos, de szerintem is mindenképpen kellenének tüneteidnek lennie, ha belül is lenne candidád. Nekem voltak/vannak torokpanaszaim, gyomorfájásom, és mikor nagyon el volt harapózva, még felfázásom is. Külsőleg és nőgyógyászatilag viszont nem volt.

2015. okt. 9. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!