Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért fulladok este?

Miért fulladok este?

Figyelt kérdés
1 hónapja éjjel befulladtam,úgy hogy nem kaptam levegőt arra riadtam fel. Azelőtt semmi panasz,de azóta esténként kicsit fulladok és dugul az orrom.. A fül-orr gégészeten nem láttak semmi olyan elváltozást az orromba ami miatt fulladhatok. A tüdőgondozóban se mondtak semmi aggasztót csak annyit hogy a megfelelőtől kicsit kevesebbet fújtam. De olvasgattam és írtak olyat hogy eltud savasodni a szervezet és ez arcüregi és asztma panaszokat tud produkálni. Vettem lúgos vizet és lúgosító teát ezeket iszogatom. De tegnap megittam egy citromos sört és este fulladtam és én most ot állok hogy szerintem a túlsavasodás okozza ezeket a panaszokat,legalábbis remélem.De volt aki pánikbetegségre utalt. Tény lesznek vizsgáim ,de nem ez lesz az első. Esetleg valaki tud nekem tanácsot adni,akár a gyógyulásra vagy bármilyen gyógymódot esetleg orvost :( Köszönöm!

2015. szept. 22. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:

A lúgos víz nagyon káros, semlegesíti a gyomorsavat(aminek a gombákat és baktériumkat kellene ölnie), jobban teszed ha nem hiszed el az elsavasodás teóriát, a szervezeted nem így működik.

Én 12 éven át asztmás voltam, a befulladás a hiperventillációtól következik be(nekem attól volt és szerintem az emberek több mint 90% nak is attól van).

Ahogy elkezdtem a buteyko légzést azonnal megszűnt az asztmám és nem fulladok be. Ezt a módszert buteyko professzor fedezte meg, pár évvel ezelőtt halt meg

2015. szept. 22. 18:40
 2/5 anonim ***** válasza:
a lényeg, hogy ne kapkodd a levegőt és SOHA ne nyisd ki a szád, na kivéve ha sprintelsz
2015. szept. 22. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:
ja és még valami ne feküdj háton(horkolni fogsz,ráadásul hátonfekve veszi a legtöbb levegőt az ember), feküdj hason vagy oldalt
2015. szept. 22. 18:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sose kapkodom a levegőt ès hason alszok. De az elsavasodásra azèrtis gondoltam mert kb 1 èvig csak ásványvizett ittam semmi mást.
2015. szept. 22. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:

A savasodásból annyi az igazság, hogy a túl sok gyomorsav, a reflux-betegség okozhat nehézlégzést.

Ha a tüdőgondozóban nem találtak semmi kórosat, akkor vagy pszichés alapon vannak a tünetek, vagy ha az sem, akkor belgyógyász tudna segíteni.

2015. szept. 22. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!