Hogy lehetnék lázas holnapra? (Többi lent. )
Tudom hogy a lógás nem megoldás , de nem vagyok rossz tanuló sőt tavaly jeles tanuló voltam szóval nem ilyenekért kellene ! Hanem mert az osztálytársaim rájöttek hogy hogyan hozhatják elő a pánikbetegségem ! Ilyenkor kikészülök a suli wcjében töltöm a napot és csak azután küldenek haza mikor már hánytam ! Az lenne a lényeg hogy már csak ezt az egy évet kéne kibirnom de előző héten is ez volt és anyumék csak lázért tartanak itthon ! Kérlek segítsetek !
Már előre nagyon szépen köszönök bármien segítséget !!!! :)
Ebben igazad van !^^
Köszönöm :) !
Köszönöm a válaszokat ! :)
És igazából az a baj az osztályommal hogy már több ember is magántanuló lett miattuk az egyik osztálytársam elájult az évnyitón azóta három hete nem jött suliba a másik osztálytársam azért bánzották mert más nemzetiségű engem meg azért mert kiálltam melettük annyira nem értem az ilyen embereket akik annak örülnek hogy a másik szomorú :/
De tényleg nagyon köszönöm a válaszokat már az jólesett hogy kiönthettem a lelkem ! ^^
Szóval köszönöm ^-^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!