Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek ez az anorexia...

Szerintetek ez az anorexia kezdete?

Figyelt kérdés
Nyár elején sokat ettem,eléggé meghiztam.Aztán lemondtam a kenyérről,és 1 hónapja kevesebbet eszek.Viszont mostanába eljutottam arra a szinte,hogy napi 1-2 almát eszek,nem kivánok egyszerűen többet.Nem is vagyok éhes. Néha levest is eszek,de azután már lelkiismeret furdalásom van.Ha eszek például egy egy kis szelet húst vagy túrót-sajtot nagyon rosszul érzem magam utánna,mintha bűnt követnék el. Ha kicsit megéhezem iszok egy kis vizet,és elmúlik.Viszont kávét iszok minden nap,mert attól úgy érzem,hogy felgyorsul az anyagcsere,amúgy nem szeretem.Hányni nem tudok,ezért mindent megteszek,hogy lent jöjjön ki a kaja. 16 éves vagyok..

2015. szept. 15. 20:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezek nagyon anorexiagyanús jelek, igen.

Nagyon szomorú.

Hogy hozod össze azzal, hogy ha nem eszel, leépülsz és meghalsz? Enni kell... Hogy lehet valakinek lelkifurdalása amiatt, hogy életben tartja magát?

Ezt leginkább Neked írom, szerintem olvastam annyit az anorexiáról, hogy amennyire tőlem telik, felfogjam a mozgatórugókat és a ferde logikát... (Én az vagyok, aki soha, semmiképp nem lenne anorexiás, teljesen immunis rá.) Igazi és hosszútávú anorexiásnak nem is mondanám, de hátha a Te gondolkodásod még képlékenyebb, hisz még egész friss Nálad a dolog. Ne akard magad tönkretenni...

2015. szept. 15. 20:14
 2/2 anonim válasza:
Igen, ez anorexia. Inkább egyél napi 3x..a tested minimum 1000 kalóriát éget el magától ha nem csinálsz semmit akkor is, de ennél csak többet.
2015. szept. 18. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!