Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Anorexiás vagyok?

Anorexiás vagyok?

Figyelt kérdés

A családom szerint igen, de szerintem nem. 162cm és 57kg vagyok. Már egy éve elkezdtem fogyókúrázni és már fogytam 10kg-ot. Néha hánytatom magam, de megeszek mindent. Tegnap ettem egy hamburgert ebédre de megbantam es utana már aznap nem ettem semmit. Minden nap megmérem magam hogy hány kiló vagyok. De közben mindent eszek. Csokit cukrot, mindent. Csak ha sokat eszek vagy hízlalót akkor rögtön edzek valamit és nem eszek már.

Anyáék elakarnak vinni pszihológushoz, de szerintem fölösleges mert csak leszeretnék fogyni.

2015. aug. 15. 11:17
 1/2 A kérdező kommentje:
És ma nyolckor keltem és még nem ettem semmit. De nincs is étvágyam.
2015. aug. 15. 11:19
 2/2 anonim ***** válasza:
82%
Biztos nem vagy anorexiás, talán valamilyen enyhébb étkezési zavarod van, de nem biztos, hogy a pszichológus a megoldás. Inkább csoki meg hamburger helyett egészséges dolgokat egyél, zöldséget, gyümölcsöt, fehérjét, akkor nem lenne bűntudatod, nyugodtan jóllakhatnál, és testileg és lelkilg jobban éreznéd magad.
2015. aug. 15. 16:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!