Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetséges hogy elkaptam?

Lehetséges hogy elkaptam?

Figyelt kérdés
Eléggé szerencsétlenül jártam, úgy mentem el egy rokonhoz,hogy ő épp beteg. Kicsit hülye szegény, nincs esze, mondhatta volna,hogy beteg volt, és még az valamennyire, és még köszönéskor puszit is adott. Persze kétoldalra, de csak az arcunk ért össze. Torokgyulladása volt, elvileg az már nincs, de hasmenése az van rendesen, láttam fogja a hasát,mert görcsöl neki,akkor kérdeztem rá, és mondta el, na akkor én húztam is onnan diszkréten, elköszöntem,hogy csak beugrottam és mentem. Utána gyorsan nedves törlőkendővel letöröltem az arcom, majd száraz zsepivel, meg a kezemet is. Haza értem, és itthon ettem 3 ev. mézet, fokhagymát, meg majd iszok pálinkát. Ja és C vitamint minden nap szedek.Van rá esély hogy beteg leszek?
2015. szept. 11. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen az immunrendszered.

Mindezeket , ha velem csinálta volna, pálinka, meg egyebek nélkül sem lennék beteg. De ez én vagyok.

2015. szept. 11. 13:55
 2/4 A kérdező kommentje:
hát nem tudom milyen, de volt olyan,hogy a barátomnak vírusos hasmenése lett egyik napról a másikra, vele voltam, még puszit is adtam neki aznap, meg simogattam a fejét,mert fájt a hasa, és nem kaptam el. ja és hányt is. És egy autóban utaztunk hazáig,onnan meg már szétváltak útjaink. :D
2015. szept. 11. 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Gondolom amikor hazaértél jól megmostad az arcodat, kezedet, kicsi a valószínűsége, hogy elkaptad, gargalizálj sós vízzel és az orrodba is cseppents, ez is megvéd a baciktól.
2015. szept. 11. 14:55
 4/4 A kérdező kommentje:
sőt le is zuhanyoztam :D pálinkával öblögettem a szám, és a fokhagyma is jó erős volt! :D
2015. szept. 11. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!