Ma reggelre elkaptam a bárányhimlőt holnap megyek dokihoz mit fog felirni rá? 18/f
Figyelt kérdés
meg kb mennyi idő mire elmúlik, kezdek megfázni is most sok vitamit probálok enni és sok kamilla teát inni az segitt a gyogyulásban? csütörtökre elmulhat, mert akkor lesz a ballagásom?!2015. ápr. 27. 18:19
1/6 anonim válasza:
Nem mész te sehova csütörtökön attól tartok.
2/6 anonim válasza:
A bárányhimlőt nem ma kaptad el, csak ma jelentkezhettek a tünetek. Csütörtökre az egész tested kiütéses lesz Még a péniszeden is lesz majd. Nem fogsz ballagni, ha tényleg bárányhimlős vagy.
3/6 A kérdező kommentje:
péntek ota érzem hogy furán vagyok, és kb mikorra enyhül?
2015. ápr. 27. 19:31
4/6 szamo77db válasza:
Én gyerekfejjel estem át ezen a betegségen, 2 hét kellett hozzá!
5/6 A kérdező kommentje:
lázzal kezdődött pénteken az is beleszámit már a 2hétbe vagy csak mikor a pöttyök megjelentek?
2015. ápr. 27. 21:19
6/6 szamo77db válasza:
Már a láz is beszámít. Egy hétig voltam lázas, azt hittem, megőrülök és megjelentek a kiütések is. Egy hét után megszűnt a láz, menni kellett a gyermekorvoshoz kontrollra. Azt mondta, gyakorlatilag meggyógyultam, de mivel még egy hétig fertőzök, nem engedett iskolába. Azt hiszem, ötödikben volt mindez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!