HPV lenne? Nagyon megijedtem.
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és kb másfél éve egyetlen hosszúkás szemölcs van a bal kisajkam belső részén. Kezdetben nem aggódtam, de aztán olvastam, hogy lehet HPV és nagyon megijedtem. Még szűz vagyok. Lehet ez HPV vagy csak valami egyéb? Mit tegyek? Nektek volt már ilyen?2015. szept. 11. 02:24
1/5 anonim válasza:
Mutasd meg bőrgyógyásznak és megmondja.
2/5 anonim válasza:
Nem kell aggódnod. A szemölcs is a HPV egyik fajtája.
3/5 anonim válasza:
Nőgyógyász ír Isoprinosine tablettát.
4/5 A kérdező kommentje:
De ha ez Hpv akkor lehet belőle később bajom?
2015. szept. 11. 11:22
5/5 anonim válasza:
Talán nem. Nekem is van egy ilyen, és a citológiám eredménye P1 ami a legjobb. Ezt lekopogom gyorsan. Bőrgyógyász is felírja a fenti tablettát ami immunerősítő pl HPV vírus esetén is. Esetleg kérdezd meg a háziorvosod hátha ő is felírná neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!