Lehet hasmenéses járvány, úgy hogy más tünet nincs?
Tegnap estétől, egyfolytában hasmenésem van, kegyetlen, de nem hánytam, nincs lázam, csak ez a hasmenés. Amit bevesz a szervezetem, az gyorsan ki is jön.
Lehet így egy vírus, ha más tünetem nincs?
Valószínűleg vírus, vagy baktérium. Vízszerű? Mert nekem az volt legutóbb, kegyetlen... Nekem azt mondta a doki, hogy nem kell diétázni, persze habzsolni sem. Az a lényeg, hogy enni kell, inni meg többszörösét a megszokottnak, így tud ürülni a kórokozó. Mondjuk én lázas is voltam. Két nap szenvedés után jutott eszembe a házipálinka, na reggeltől ittam pici kortyonként, estére már sokkal jobban lettem.
De még eltelt vagy 5 nap, mire a bélműködésem és a székletem megfelelő lett. Érdemes joghurtot, kefírt, vagy Normaflore-t is enni-inni, hogy a bélflóra mihamarabb helyreálljon.
Kitartás!
Ja, és fertőző, ha nem egyedül élsz, a wc-t érdemes minden használat után lefertőtleníteni, a kézfertőtlenítőt is használni, és vagy papírtörlővel törölközni, vagy a kéztörlőt naponta többször is cserélni.
Jobbulást...
Neogranormonra én is gondoltam, de amíg kijön belőlem minden szerintem felesleges bekenni :(
Tuti valami ételrontás, se a kisfiamnak se a férjemnek nincs baja, s nem is voltam sehol, rendeltem magamnak tegnap ebédre valami pörkölt félét, ami be volt habarva valami tejfölös, mustáros valamivel, szóval ezt csak én ettem, más kaját a családdal együtt ettünk, s nekik hála a magasságosnak nincs bajok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!