Mi a baj? Kezdjek aggodni?
Figyelt kérdés
Nem tudom figyelmen kivul hagyni ezeket... ugy 4-5 napja nehanyszor erosebben beleszur a szivem tajekaba (szegycsontol balra kicsit) aztan meg fokozatosan elmult a fajdalom, viszont kohogni kezdtem. Es most is kohogok. Nem nagyon, szaraz kohoges, nincs kopet se. Levegot ugyanugy veszem, viszont neha nem tudom teleszivni a tudom, maskor meg tele tudom. Vettem be 2x gyogyszert, tegnap es ma is kohogesre, azt vettem eszre csillapitotta. De a nyakam elegge meleg... nem ertek ilyenekhez, de mintha a nyirokcsomokat kitudnam tapintani a nyakamon. Nem faj, a meretuket nem igazan tudom meghatarozni... egyebkent ezenkivul semmi. Nincs laz, etvagytalansag, faradtsag erzes, izzadas, se semmi. Azt vettem meg eszre, hogy ha pl. futok, jobban van kohogesi ingerem, jobban kohogok. Szerintetek mi a baj? Kezdjek megijedni vagy ne?:(2015. aug. 26. 19:44
1/4 A kérdező kommentje:
a mellkasi fajdalom elmult*
2015. aug. 26. 19:47
2/4 anonim válasza:
Távdiagnosztizálni nem mindig szerencsés , és orvosnak sem tévedhetetlen, de nekem ez erősen mellhártyagyuszinak tűnik. Ez esetben nem fogsz belehalni.
Viszont javaslom, hogyha már fizeted a tébét, vedd is igénybe a szolgáltatást. Doki bácsi pontosabban megasszongya.
3/4 anonim válasza:
Szerintem csak egy szimpla légúti fertőzés. Nekem még néha olyan mandulagyulladásokkor is szúr a mellkasom, amit amúgy észre sem vennék. Menj el a háziorvosodhoz, nem tart semeddig.
4/4 anonim válasza:
Lehet egy hűlés, vagy vírus, menj el a háziorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!