Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan legyek RENDESEN beteg?

Hogyan legyek RENDESEN beteg?

Figyelt kérdés

megvan a magam kis ügye. kétségbeesetten próbálok már meg mindent, hogy ne kelljen tesiznem. Nem azért.. nem vagyok sem túlsullyos, sőt szeretek sportolni. de a barátaim elmentek, és most ki küldd a tanár labdázni stb,(még az 1 hétig kb mert nem tudunk átöltözni, mert átfestik sz öltözőt) én mg ülök a padon egyedül 45 percet. és mivel a törés túl nagy kockázattal járna, legalább megpróbálnék kimaradni egy kicsit.

És pls tényleg csak azok írjanak akik ne csak ki oktatni akarnak hogy pl: ne akarj beteg lenni nagyon szar érzés.

tudom, voltam már lázas, hányás hasmenéses vírusom is volt.

és nem szeretnék semmit színlelni, mert anyukám megnézi a homlokomat, és tudja hogy lázas vagyok e vagy sem.

KRÉTAEVÉST már ismerem, de elméletileg nem válik be, szóval kérlek ne is ajánljátok. Ma próbáltam jeges vizet. Illetve a sós kávét is ki akarom próbálni.

2015. szept. 7. 21:37
1 2
 11/11 anonim válasza:
Bocs hogy most írok de te mitcsináltál? Nagyon kéne ha emlékszel rá kérlek mond
2020. febr. 3. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!