Hogyan legyek RENDESEN beteg?
megvan a magam kis ügye. kétségbeesetten próbálok már meg mindent, hogy ne kelljen tesiznem. Nem azért.. nem vagyok sem túlsullyos, sőt szeretek sportolni. de a barátaim elmentek, és most ki küldd a tanár labdázni stb,(még az 1 hétig kb mert nem tudunk átöltözni, mert átfestik sz öltözőt) én mg ülök a padon egyedül 45 percet. és mivel a törés túl nagy kockázattal járna, legalább megpróbálnék kimaradni egy kicsit.
És pls tényleg csak azok írjanak akik ne csak ki oktatni akarnak hogy pl: ne akarj beteg lenni nagyon szar érzés.
tudom, voltam már lázas, hányás hasmenéses vírusom is volt.
és nem szeretnék semmit színlelni, mert anyukám megnézi a homlokomat, és tudja hogy lázas vagyok e vagy sem.
KRÉTAEVÉST már ismerem, de elméletileg nem válik be, szóval kérlek ne is ajánljátok. Ma próbáltam jeges vizet. Illetve a sós kávét is ki akarom próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!