Ezek a jelek vesekőre utalnak?
kb 2 éve már volt vesekövem, de nem emlékszem az előzményekre, csak édesapám volt ott velem a korházban és ő emlékezett arra hogy fájdítottam a hátam, ami elvileg jele lehet. Aztán hirtelen jött elő buszon utazáskor, mikor leszálltunk és át egy másikra, akkor kezdett el irgalmatlanul fájni görcsölni.
Most napok óta egyre erősebben fáj bal oldalon a medencecsontom felett, nem tudom aztmondani hogy elöl vagy hátul, inkább középen belül. Néha jön elő, ha nagyon hív a természet kis és nagy miatt is, akkor 90% hogy érzem a fájdalmat is.
Bizonyos pozíciókban is előjön, például tegnap kapálunk a kertben, akkor is megkellett állnom mert mindig jelzett. főleg kilégzés végénél amikor nagyon kifújtam a levegőt és laposodott a hasam. Néha átsugárzik jobb oldalra is ugyanoda mint baloldalon. Nem mondanám szúró fájdalomnak de rettentőgyorsan felerősödőnek igen.
Mivel félek ezektől a jelektől és átéltem már vesekövet, nem nagyon szeretném mégegyszer átélni azt a szenvedést, olvastam róla hogy létezik külső energiahullámos összezúzás, ha még időbe lennék és ez a bajom, akkor jó lenne valamit kezdenem vele, mert nagyon tartok tőle, és akkora fájdalommal megintcsak korházba kötnék ki mint akkor.
Szia! Első vagyok. Én biztos, hogy minél előbb elmennék kideríteni, hogy mi ez. Persze hogy lehet más is. Kezeltetni úgyis csak azután tudod, hogy kiderült, micsoda. Értelemszerűen - mivel vesekőd volt már és tartasz tőle - először vese-UH-t kell csináltatnod.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!