Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fájdalmas a végbéltükrözés?

Fájdalmas a végbéltükrözés?

Figyelt kérdés
2015. szept. 1. 05:43
1 2
 11/14 Kenéz János válasza:
40000!! Bocs!
2015. szept. 6. 20:07
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem

Csak kellemetlen

2015. szept. 8. 08:59
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem orvosa (és nővére) válogatja.

"Altatást kell kérni és akkor nem érzel semmit. Ahol én élek / Németben /csak igy történik."

Ez igaz, de mivel nekem nem volt kedvem 100 eurót kifizetni az altatásért (a biztosító nem fedezte), próbaképpen anélkül kértem a tükrözést. 4-5 olyan pillanat volt, amikor nagyon rossz volt, még fekve is ájulás környékezett. Olyan érzés volt, mint amikor borzasztó erős hascsikarás gyötör.

Viszont azt hallottam, hogy ahol a doki nagyon óvatos, és a nővérke kívülről, a hasfalon át "terelgeti" a műszert a kanyarokban, akkor ez a fájdalom nem jelentkezik.

(Utóirat: az altatásra azt is mondták, hogy utána nagyon óvatosan kell közlekedni, a legjobb kísérővel hazamenni. Én viszont ezután vissza tudtam menni kerékpárral a munkahelyemre, és spóroltam is. Hogy aztán legközelebb hogyan döntök, azt még nem tudom...)

2015. szept. 17. 00:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon sokszor volt,és nem haltam bele,járok vissza controllra.Az első nagyon fájt,szinte sírtam,proktitiszt találtak.Gyógyszerrel kúpokkal beöntésekkel és sajnos steroiddal kezelték.De mindenképp érdemes szója,laktóz,glutén mentes diétát tartani.Nálam csodákat művelt.
2022. ápr. 9. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!