Fájdalmas a végbéltükrözés?
Szerintem orvosa (és nővére) válogatja.
"Altatást kell kérni és akkor nem érzel semmit. Ahol én élek / Németben /csak igy történik."
Ez igaz, de mivel nekem nem volt kedvem 100 eurót kifizetni az altatásért (a biztosító nem fedezte), próbaképpen anélkül kértem a tükrözést. 4-5 olyan pillanat volt, amikor nagyon rossz volt, még fekve is ájulás környékezett. Olyan érzés volt, mint amikor borzasztó erős hascsikarás gyötör.
Viszont azt hallottam, hogy ahol a doki nagyon óvatos, és a nővérke kívülről, a hasfalon át "terelgeti" a műszert a kanyarokban, akkor ez a fájdalom nem jelentkezik.
(Utóirat: az altatásra azt is mondták, hogy utána nagyon óvatosan kell közlekedni, a legjobb kísérővel hazamenni. Én viszont ezután vissza tudtam menni kerékpárral a munkahelyemre, és spóroltam is. Hogy aztán legközelebb hogyan döntök, azt még nem tudom...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!