Ha alacsony vérnyomásra rozmaringteát iszom, akkor a kávét elkell hagynom?
Figyelt kérdés
2015. aug. 31. 11:41
1/4 anonim válasza:
Milyen az a vérnyomás és mennyi kávéról van szó?
Reggel egy csésze kávé szerintem belefér. Ha attól félsz ne emelje meg a vérnyomásod akkor viszont megnyugtatlak, a kávé inkább a pulzusra van hatással, a vérnyomásra nem annyira. Picit megemelheti de az szinte rögtön vissza is esik. A koffein tartalom amit jól ki kell hozni, napi egy csésze kávé reggel szerintem oké, de számolni kell rá, hogy a tea is tartalmaz koffeint, ami a szívnek nem jó, meghajtja.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod,hát általában 100 a vérnyomásom,illetve ingadozik reggelente ilyen 90-100 között ,amitöl nagyon roszzul érzem magam,olvastam erröl a rozmaringteárol gondoltam kiprobálom,csak azt nem tudom hogy reggel akkor kávé,vagy tea? vagy szokjak le a kávérol?mert tervbe van az :)
2015. aug. 31. 14:20
3/4 anonim válasza:
A 90 tényleg alacsony. A tea egyenletesebben emeli meg, akkor főleg ha amúgy is letennéd a kávét, akkor lehet jobb lenne teázni helyette.
Egyébként a sok folyadék is segít. Reggelre sűrűbb a vér, ezért alacsony reggel. Vagy 2 pohár víz után lehet elérné a 100-at tea nélkül is.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2015. szept. 1. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!