Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Piros, véres széklet? Mitől...

Piros, véres széklet? Mitől lehet?

Figyelt kérdés

ma reggel kicsit fájt a hasam. A lenti résznél. aztán mikor huztam volna le, világbarna volt de volt egy kicsit sötétebb szín, talán barna, amiben láttam piros, vöröses darabkát. aztán megint elmentem, akkor darabkás volt a széklet. kicsit sötétebb, ott is szintén piros darabkákkal. ez vér lehet? tegnap este vacsorára paradicdomos kenyeret ettem szalámival. más olyat nem edtem.

köszönöm előre a válaszokat

2015. aug. 25. 10:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet a vacsorádtól. Valami kicsit meghajtott és félig emésztetlenül távozott a paradicsom és a szalámi.

Ha a beleidből jönne vér, sokkal rosszabbul lennél, ha meg friss vér van a széklet tetején a wc-ben, az leginkább aranyér.

2015. aug. 25. 11:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm a választ. Anyukám is azt mondta, hogy a vacsora lesz.
2015. aug. 25. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!