Anyukám az elmúlt 12 napban négyszer is hányt (epés hányás), előtte és utána nagyon fájt a gyomra. A hasi ultrahang nem jelzett problémát. A bokái is meg vannak dagadva, néha szédül. Mitől lehet mindez?
Orvoshoz ment anyukád?
Érdemes lenne megfigyelni, hogy mit evett, ivott akkor, amikor a hányás jelentkezett.
Bokadagadás: ödéma. Elképzelhető, hogy túl sok sót fogyaszt.
Iszik elég tiszta vizet?
Elképzelhető, hogy nem táplálkozik egészségesen már régóta?
Érdemes lenne elmennie azért orvoshoz vagy jó természetgyógyászhoz.
A lakást pedig fertőtleníteni szükséges lehet.
Igazán szívesen!
(Igen, olvastam, hogy hasi ultrahangon már volt, de írtad, hogy nem ott volt negatív semmi.)
Akkor most az lesz gondolom, hogy kiderítitek, hogy mi lehet a bajok oka - kivizsgálásokra járás.
Azért az ödémával kapcsolatban nézz utána a sófogyasztásnak szerintem és érdemes egy kicsit tudatosabban táplálkozni.
Azóta már nem hányt?
Mindenképpen jobbulást kívánok!
Hány éves? A lábdagadás is a hányással együtt jelentkezett, vagy az már régi dolog?
Ha nem múlik gyomorpanasz, én a helyében elmennék egy belgyógyászat ambulanciára. Egyébként pedig egy gasztroszkópiai vizsgálatra lenne szükség minél előbb.
Visszament az orvoshoz tegnap, és nem küldték további vizsgálatokra, mert hála Istennek több mint egy hete nem fáj a gyomra, nem is hányt.
Én még egy hasi CT-nek örültem volna, hogy megnyugodjunk, de talán nem volt komoly a baj, különben az ultrahang jelezte volna.
Hát az jó hír, ha nincs baj! :-)
Vigyázzatok magatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!