Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Segitseg,2 vagy 3 napja...

Segitseg,2 vagy 3 napja kijott az ujjaim kozt es a kezfejemen ilyen kis feher pottyok, mint mini vizholyag es kicsit valadekozik is, hogyan tuntessem el szerdaig?

Figyelt kérdés
Utana olvastam es szerintem ekcema. Annyira nem veszes igazabol nem is lehet nagyon eszrevenni , de engem rettentoen zavar. Szerdan megyunk nyaralni es addigra nagyon szeretnem h eltunjon onnan. Nem volt meg ilyen soha , es pont most.... Nem fogyasztok matol tejtermeket , nem hasznalok tusfurdot , langyi vizzel zuhanyzok. De nem tudtok vmi hatekony megoldast ami 4 nap alatt eltunteti ezt a rretket a kezemrol?? Nagyon halas lennek a jo valaszokert.
2015. aug. 14. 16:07
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet gomba is, de ekcéma is, aszerint kellene rá megfelelő kence, hogy mi okozza, legjobb lenne ha bőrgyógyásznak megmutatnád, de talán gyógyszertárban is tudnak rá adni kenőcsöt.
2015. aug. 14. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!