Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Magnézium hiány esetén mennyi...

ChesterB kérdése:

Magnézium hiány esetén mennyi ideig tart még megszünnek a tünetek?

Figyelt kérdés

Magnézium hiány tünetei közül elég sokat érzékelek, de legfőbbképpek az odegrendszeri problémák zavarnak. Folyton hülyeségeken kattog az agyam, ideges vagyok, és nem is tudom a figyelmemet elterelni róla. Egyszer azon idegeskedek hogy majd ha eltünnek a tünetek akkor is mindig eszembe fog jutni vmiről "ez a gondolat", máskor pedig, hogy eddig amígy ki nem alakult "ez a gondolat" addig nem is voltam öntudatos állapotban (na ez a világ legnagyobb baromsága)... És ezek az idegesség görcsök folyton rámtörnek hetek óta. Végre megtudtam, hogy ez magnézium hiánynak köszönhető, hogy ilyen idegrendszeri gondjaim vannak, és ilyen elképesztően hülye gondolatokon kattog a fejem állandó jelleggel.

Szóval ha elkezdem a magnézium pótlást a szervezetembe mennyit szedjek, mot szedjek, és a tünetek mennyi idő alatt szünnek meg?

(Emellett az idegrendszerem helyre hozasara gyógynövényeket is alkalmazok, és b vitamin hianyom potlasan is dolgozok.)

2015. aug. 14. 14:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!