Tegnaptól úgy fájnak a manduláim, hogy nem vagyok képes enni se. Elég csunyák a manduláim ilyen fehér pöttyök is vannak rajta, de lázam nincs, náthás se vagyok, nem köhögök...
Ma ittam langyos gyömbéres teát, meg fújtam a torkomra orofart, ami nem nagyon segített.. Orvoshoz nem nagyon szeretnék menni... Valami ötlet?
Pedig el kellene menned. Lehet mandulagyulladás, amit kezelni kell.
2015. aug. 10. 17:27
2/9 A kérdező kommentje:
Hmm :/ és nincs rá valami házi praktika? Mondjuk meleg sálat kötök a nyakamra vagy valami.
Amíg nincs lázam, addig nem szeretnék orvoshoz menni...
2015. aug. 10. 17:29
3/9 anonim válasza:
szerintem senki sem szeret orvoshoz járni :/ De ha nem szeretnél még komolyabb bajt, akkor menj el
2015. aug. 10. 17:31
4/9 A kérdező kommentje:
Csak velem az a baj, hogy így télen nonstop beteg vagyok. És mindig antibiotikumot akar kiírni.. És lassan màr immunis vagyok rá. Szóval most hogy így nyáron is lebetegedtem a 40°fokba nemszivesen megyek ismét... Reménykedem, hogy kifekszem.... :-D
2015. aug. 10. 17:35
5/9 anonim válasza:
Nincs rá házi praktika, de megvárhatod amíg a gyulladás pl a szívedre húzódik, nyugodtan.
Akkor több gyógyszert fogsz kapni és a kórházat is sűrűn látogathatod. Szerintem inkább most egy hét antibiotikum, mint utána ez, de te tudod.
2015. aug. 10. 17:41
6/9 A kérdező kommentje:
Oké :) még holnap várok, és ha nem lesz jobb akkor holnap után meglátogatom a dokit.... ismét :)
2015. aug. 10. 17:46
7/9 anonim válasza:
Jó döntés :)
2015. aug. 10. 17:48
8/9 anonim válasza:
"ilyen fehér pöttyök is vannak rajta, de lázam nincs" - ez lehet tüszös mandulagyulladás. Hogy lázad nincs, az lehet rossz jel is, hogy nem működik jól az immunrendszered. Lehet, hogy pont ezért írod, hogy """immunis""" vagy az antibiotikumra (jó vicc, az pont az immunrendszerrel működik). De túl sok a lehet...
2015. aug. 10. 21:54
9/9 A kérdező kommentje:
Na most meg már csak az egyik mandulám fáj pokolian. A másikat alig érzem....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!