Vissza menjek az orvoshoz?
Akut garatgyulladást állapított meg az ügyeletes orvos vasárnap délután.
39.2 fokos láz,remegés (nagyon fáztam),szédülés, enyhe hányinger,gyengeség (egyedül nem tudtam menni, mert majdnem elestem), és erős torok(mandula) fájással vittek be. Az nap reggel kezdődött. Megvizsgált, meg nézte a torkomat azt mondta, hogy akut garatgyulladás.
Kérdezte, hogy adjon antibiotikumot most vagy vissza jövök 2 nap múlva a házi orvoshoz, az antibiotikumot választottam. Állítása szerint ez a betegség 2 nap alatt el múlik, de ez a harmadik nap, hogy beteg vagyok. Szedem az Aktil Duo-t, amit fel írt, jobban vagyok, de nem jól. Annyi, hogy nem vagyok már lázas, nem fázok, de még mindig nagyon gyenge vagyok, fél óránál többet nem nagyon bírok fent maradni még ülve se és az is megterhelő, a torkom ugyan úgy fáj és a végtagjaim is, már nem szédülök, nem fáj a fejem, de nagyon tropa vagyok és nagyon rosszkor jött ez. Ki maradok a munkából és autósiskolába is most járok és ma a második alkalom, hogy nem tudok megjelenni. Szerintetek mit tegyek? Menjek vissza holnap az orvoshoz vagy még várjak egy kicsit? Valaki volt már így?
Igen eltart legalabb egy hétig viszont ahogy leirtad mar egy fokkal jobban vagy.
Igyal sok teat C vitamint mézed.ezzel gyorsitod a gyogyulast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!