Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Üdv refluxra valami jó gyógyszer?

Üdv refluxra valami jó gyógyszer?

Figyelt kérdés

2015. aug. 7. 19:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Controloc. Vényre kapható, ha tényleg refluxod van, orvossal kezeltesd magad, nem jó mindent összevissza beszedni. Tartsd be az életmód-szabályokat (nyista kávé, csokoládé, lefekvés előtt evés, fűszeres kaják, cigi, kell testmozgás és 2-2,5 óránként evés, de nem fullra jóllakás), az önmagában is sokat segít. Reggel éhgyomorra citromos víz is jót tesz.
2015. aug. 7. 19:29
 2/12 A kérdező kommentje:
Duodenitis gondolom az savam picit több mint kéne s emiadt be van picit gyuladva a gyomrom néha büfögök is minden nap savasat de csak 2-3 mat.
2015. aug. 7. 19:32
 3/12 Duenna ***** válasza:
Ha ég a gyomrod, a nyelőcsöved, vegyél be egy kiskanál szódabikarbónát, és told le vízzel. Este 6-tól már ne egyél. Ne egyél túlcukros, túlfűszeres kajákat.
2015. aug. 7. 19:41
 4/12 A kérdező kommentje:
Tudom változtatni kéne de majd nem úgyan úgy eszek mindent :(
2015. aug. 7. 19:56
 5/12 Duenna ***** válasza:
Ehetsz mindent, amit eddig ettél, csak ne legyen túlzsíros, túlcukros, túlfűszeres, és este 6-tól ne egyél. Ha ég a gyomrod, vegyél be rá szódabikarbónát. Ha ezt betartod, akkor a refluxot jól fogod viselni, mert nem fog okozni gondot.
2015. aug. 7. 20:01
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm majd még jelentkezem mert 11-én vastagbél tükrözés .
2015. aug. 7. 20:04
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem szokott égni a gyomrom inkább fájni szokott és savasat büfögök fel meg valamikor csak sok sok levegőt.
2015. aug. 7. 20:05
 8/12 Duenna ***** válasza:
Ha felül van a probléma, akkor miért alulról néznek meg?
2015. aug. 7. 20:12
 9/12 A kérdező kommentje:

Mert sokszor vissza térő hasmenésbe,hasi fájdalmakba görcsökbe szenvedek ki gondolta voln hogy felűl is baj van!

Fel ajánlották ha gondolom megcsinálják 1 perc után igent mondtam érted remélem nem komoly.

2015. aug. 7. 20:16
 10/12 Duenna ***** válasza:

Őszinte részvétem a vastagbél tükrözéshez! :(

Nekem csak gyomortükrözés volt, de azt hittem, belehalok. Egyszer volt, soha többet nem lesz, mert nem megyek bele mégegyszer. Tükrözés helyett kérni kell másféle vizsgálatot, mert van kíméletesebb vizsgálat is.

2015. aug. 7. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!