Hogyan állítható meg a kézremegés?
Mielőtt valaki megkérdezné , nem , vagyok stresszes, sőt nyár van , szóval semmi miatt nem kell izgulnom, a vércukrom is jó.
Van egy komoly betegségem ami miatt nagyon sok gyógyszert szedtem , már 3 hónapja tünetmentes vagyok , és kb 2 hónapja egyáltalán nem szedek gyógyszert.
A kezem mindig is remegett egy kicsit.
De kb. 1 hete már súlyosbodott. Alig tudok levest enni meg ilyesmi de nem akarom hogy a szüleim megtudják és esetlegesen feleslegesen elkezdjenek aggódni és ismét jöhetnek a vizsgálatok és a kórház látogatások. Normális életet szeretnék gyógyszer nélkül. Azért nem szólok, viszont már alig tudom elrejteni .
Valami jó tanács hogy enyhüljön ? :)
17L
Mert az most nem zavar , és a remegés biztos nem tartozik hozzá. Nekem meg most azzal van a legnagyobb problémám :)
Amúgy a fejemben van a ,, komoly betegség" , de szerintem nincs semmi köze hozzá .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!