Mitől lehet a hirtelen kézremegés?
Figyelt kérdés
Nem vagyok az a beteges fajta, ebben a hónapban azonban elég sokat nyomtam az ágyat, náthás voltam. Sok különböző gyógyszert szedtem, lehet emiatt van, hogy reggel óta egy kicsit remeg a jobb kezem.
Szinte még sosem remegett, és elég kismértékű, nekem azonban mégis zavaró.
Ha csinálok valamit, akkor szinte nem is érzem, de ha egy helybe tartok egy poharat, akkor látni, hogy nem a megszokott. Lehet, hogy csak a náthám miatt van, és holnapra elmúlik? Még egyszer mondom, nem szoktam betegeskedni, és elég fiatal is vagyok, szóval a komolyabb idegrendszeri problémák most nem hiszem, hogy szóba jöhetnek.
2015. ápr. 16. 19:43
1/1 anonim válasza:
gyógyulj meg, várj 2-3 hetet,és utána nézegesd. Ha utána is remeg, akkor neurológia / ideggyógyász megnézi. Vagy talál valamit, vagy keressetek krónikus fertőzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!