Ízület gyulladás bokában talán? Többi lent.
Figyelt kérdés
hetek óta a bokacsont körül hasogató fájdalmam van annyira,hogy sem jégzselé,sem infralámpa nem használ.Folyamatosan viselem a bokaszorítót,valamennyivel jobb.Körzeti orvos ránézésre ciszta,és ennyivel letudta.A sebészeten rtg,és vegyek bokaszorító kengyelt ami 5600ft.(nem tudom összekapcsolódik-e azzal,hogy 25 éve meghúzódott a bokám,aminek 1 hét fekvőgipsz volt a vége.Ezt amikor mondtam a sebészeten,leharapták majdnem a fejem,hogy ne mondjak ilyen hülyeségeket,azt írják a papírra,hogy elestem egy hete,táppénzen vagyok vele,akkor pihenjek.De nem is akarok,és tehetem meg,hogy táppénzen legyek.)Egyre kellemetlenebb,és fáj.Mit tanácsoltok?2015. aug. 6. 07:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!