Üdv! Fáj az ánuszom a sok kemény száraz széklettől mit javasoltok?
Ha külső aranyered van, az tükörrel is látszik, érdemes leellenőrizni. A belső aranyeret csak urológus tudja megnézni.
A Proktis M nevű kúpról csodákat zengenek, próbáld ki! Illetve általános érerősítő kapszulával is próbálkozhatsz. Nem tudom, szokták-e jegelni, de lehet, próbáld ki, ártani nem hiszem, hogy fog.
Hát nem tudom, szerencsére sosem kellett vazelinhez nyúlnom.
Nekem a tejtermékek, a gyümölcs, pláne ezek együtt nagyon fellazítják a székletet. Ja és rengeteget iszom, sosem kemény a székletem. Sok rost is mehet, müzli és társai, meg zöldségek. Egyél sok gyümölcsöt, most úgyis szezonja van.
Köszönöm utolsó én sajnos igen keveset is iszok ami tudom nem jó nem kivánom a vizet sajnos mi a teendő nem tudom.
Olvastam sikositót használ valaki előtte.
Utolsó én ezért nem fogok inni főleg igy hogy gyógyszert szedek!
Én reggel 6:45 kor kelek élettársam az első minden nap hosszú wc neki nekem is.
Utána én megyek wcére előbb pisi majd kaka nyomom s jól feszit utána zárom vissza csuszik és végre ki jön darabokba de a falat kaparom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!