Lehet, hogy cukorbeteg vagyok? 15/L
Ma észrevettem, hogy furcsa szagú a lehelletem, az orromban mindig ezt érzem. (Először náthára gondoltam, de mostmár nem biztos) Esetleg valaki le tudná írni, hogy milyen szagú az aceton?
A szám folyton ki van száradva. (De nem vagyok szomjas)
Előtte nagyon, de most egyáltalán nem kívánom az édességet.
A családomban (tudtommal) nincs cukorbeteg.
A vérvételtől nagyon félek, egyáltalán nem szeretem, mert fáj és mindig elájulok utána, szóval légyszíves ne írjátok azt, hogy "Ezt csak labor után tudhatod biztosan"
Szerintetek lehetséges? Nagyon félek tőle! :(
nem csak labor után tudhatod, a vércukormérés annyiból áll, hogy megszúrják az ujjad és egyetlen egy csepp vért "megmérnek". Kb meg sem érzed ezekkel a modern tűkkel.
Aceton meg olyan illatú mint a körömlakklemosó :)
fontos a testtömegindexed.. annak ellenére, hogy keveset eszel, még lehetsz kövér..az már nem jó..
aztán keveset eszel-iszol-pisilsz..nos az sem optimális..a folyadék nagyon fontos, főleg a vízháztartás miatt, és hogy a veséd dolgozzon...
nem biztos, hogy cukorbeteg vagy..én itthon nézem a cukorszintemet évek óta..
160 cm, 45 kiló vagyok. Ez csak nem számít kövérnek. Vagy igen? :( Apu mindig azt mondja, hogy vékony vagyok, de lehet, hogy csak elfogult.
Észrevettem még azt, hogy nagyon-nagyon megkívántam a trappista sajtot. Minden este sokat eszem belőle. Ez lehet egy tünet?
Mindig is sovány voltál vagy lefogytál? Folyamatosan fogysz?
A trapista sajt nem tünet, de a fogyás igen. Találgatások helyett menj orvoshoz hétfőn. Ne halogasd, ezen túl kell esni, mint a fogorvoson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!