Szívinfarktus jele, vagy ne gondoljak egyből a legrosszabbra?
Kb.1,5 hete szúr a szivem és erős mellkasi fájdalmaim vannak. Elmentem az orvoshoz. Csinált Ekg-t, azt mondta kicsit gyorsabban dobog a szivem mint kéne, de a pajzsmirigyre gyanakszik. Elmentem egy másik orvoshoz megmutattam az ekg-s papirt és a másik orvos is azt mondta, hogy pajzsmirigyemmel lesz baj.( holnap megyek vérvételre). De a fájdalom nem múlik. Nyom a mellkasom mintha valaki szorítaná és olyan mintha "égne"és a torkomban is éreztem ilyet. éjszaka hányingerem is volt és zsibbadt a bal karom ( lehet csak elfeküdtem, vagyis remélem). Nagyon félek, hogy lehet mégis a szívemmel van baj.. Vagy lehetséges, hogy savtúltengésem van? Állítólag hasonló a tünete.
Légyszives normális válaszokat.
19 l
Ha két orvos is pajzsmirigyre gyanakszik, akkor attól inkább lehet.
Magas pulzus miatt simán fájhat a szíved egyébként. Azt mondják a magnézium valamennyire lassítja, amíg nem derül ki, hogy mi van, próbáld meg esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!