Szivinfarktus esélye mennyi?
Figyelt kérdés
18 eves vagyok,szivemmel is csak egy apro billenytu problema van amit a szuleimtol orokoltem,de kivizsgaltuk es azt mondtak nem kell vele foglalkozni. Utobbi honapokban ateltem a panikroham szepsegeit,azota folyamatosan nyom a mellkasom de ez mar megszokott.. Nem vagyok kover,nem dohanyzok,meg csak alkoholt se iszok,csak stresszes vagyok.2015. jan. 28. 20:45
1/2 anonim válasza:
Irtad is hogy meszokott a nyomás. A panikbetegseg ilyen. Szivfajas,nyomas. Semmi infrktus nincs nyugi
2/2 anonim válasza:
Szegényem, ez borzasztó. Bar meg csak 17 vagyok, de már én is túl vagyok ezen. Akkor szörnyű volt, de utólag annyi, hogy ki fogsz jönni belőle és semmi bajod nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!