Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Véres széklet? Több lent! Sürgős!

Véres széklet? Több lent! Sürgős!

Figyelt kérdés

Kicsit véres volt de nem tudom mitől.

Nagyon kell aggódnom?

Eddig sose volt ilyen velem tegnap fürödtem 10 perced a 22 fokos Balatonban annak lehet köze hozzá?:)

15/fiu

2015. aug. 2. 11:59
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
ja ahogy néztem friss volt a vér
2015. aug. 2. 12:05
 2/11 anonim ***** válasza:
ha friss, piros vér - aranyér jellegű probléma. Az aranyér egy visszér betegség, csak hülye helyen van. Sokak szenvednek tőle, de nagyobb az ijedség, mint a baj. A Balatonhoz nincs köze.
2015. aug. 2. 12:10
 3/11 A kérdező kommentje:

Oké:D

orvoshoz mennyek el?

(annyi kórházba nem fog utalni?orvosságot ír fel?És inekciót nem ad?:)

2015. aug. 2. 12:12
 4/11 A kérdező kommentje:

Elég ideges vagyok nagyon félek:S

előbb írtak közül melyik várható?(orvos egyből utal kórházba vagy ír gyógyszert?

2015. aug. 2. 12:19
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem muszáj. Elmúlik. Majd néha kiújul.

[link]

tkp a székrekedés kihozhatja, de nagyon rossz hatású a túl sok puha széken, forgófotelben való üldögélés, mert rossz a vérkeringésre és ez egy kis keringési zavar.

2015. aug. 2. 12:21
 6/11 A kérdező kommentje:
hát jó várok vele.2-3 naponta kell csak(2 naponta szokta wc-re járni ha következő pár alkalommal is olyan lesz akkor mennyek el?
2015. aug. 2. 12:26
 7/11 anonim ***** válasza:
És nyugi, tényleg nincs nagy baj.
2015. aug. 2. 12:26
 8/11 A kérdező kommentje:

Oké:D

Csak kb 1 éve volt ilyen gond 2 osztálytársammal nekik hasuk is fájt meg minden na ők korházba kerültek azért félek

2015. aug. 2. 12:28
 9/11 A kérdező kommentje:
remélem is hogy elmúlik mert falra mászok ha nem
2015. aug. 2. 12:31
 10/11 anonim ***** válasza:

A falmászás az jó sport. tehát: forgófotel,puha szék -nem sok ülés. Kis mozgás, futás, torna vagy valami.

Jó lenne naponta a széklet és ezt is a túl sok üldögélés akadályozza.

Este egy joghurt/kefír, amibe búzakorpát és búzacsírát szórsz, ez egészséges és reggelre eredményt hoz rendszerint.

2015. aug. 2. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!