Milyen betegség lehet?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, aki már hosszú ideje küzd vérnyomás panaszokkal. Magas vérnyomása van kb 160/90 és az orvosok nem tudják kideríteni, hogy miért. Van rajta némi súlyfelesleg is, de nem tudom ennek van e egyáltalán köze hozzá. Emellett 17 éves, de még nem jött meg neki a menzesze. Nem tudom, hogy van e valami komolyabb baja, de nagyon aggódom érte, mert az orvosok sem tudnak semmit. Kérlek, ha valaki (akár orovos) sejt valamit az írja le. És kérlek, csak értelmes válaszokat. Köszönöm előre is2015. júl. 29. 15:42
1/2 anonim válasza:
Szia, nekem is magas vérnyomásom van dót a pulzusát is magas 100 alatt szökő évente egyszer van, nekem azzal magyarázta az orvos hogy a stressz, meg a vas hiányom egyben. De többet nekem nem tudtak segíteni :/
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. :)
2015. júl. 29. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!