Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » IBS es betegek van itt olyan...

IBS es betegek van itt olyan akinek durva tüneteik vannak?

Figyelt kérdés

2015. júl. 26. 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Puffadás, bélfájdalom amin fájdalomcsillapító sem segít. Bizonyos ételektől rosszabbodik, akkor éjszakákat is ébren töltöm, de állítólag stressz is kihozza.

Nekem 1 nagyon durva vírus, 3 napos hányás - hasmenés után kezdődött ez az egész. Akkor infúziózni kellett, majdnem kiszáradtam.

2015. júl. 26. 19:50
 2/7 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom biztos nem könnyű neked!

Te lány vagy?

Állitólag nőket tőbbet érinti tükrözés elött állok és nekem is előtte virusos hasmenésem volt!

Durva virusos hasmenés :(

Nálam a tünetek nyákos széklet nincs ami érdekes vizes hasmenés!

Hol bal hol jobb oldalt bél fájdalom vagy görcsölök de nagyon köldöknél,szélgörcsök néha hányinger és bizonyos kajáknál romlik nálam is puffadás nincs nálam de este felerősődik sok bélmozgás szélgörcs s wcén kötök ki.

2015. júl. 26. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet ibs-ed van, de vastagbéltükrözéssel kiderül, addig felesleges találgatnod. Férfi vagyok, 26 éves.
2015. júl. 26. 20:02
 4/7 A kérdező kommentje:

Tudom hogy felesleges találgatnom de még jövő hét péntek tükröznek de csak felül alul majd új időpont után.

Ilyen lassu mint ez a tükrözés addig kilódhat az ember ha tudtam voln hogy ilyen inkább pénzért megnézettem volna.

2015. júl. 26. 20:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még válaszok szivesen meghallgatom köszönöm!
2015. júl. 26. 20:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Gyomortükrözéssel nem fog kiderülni mi baja a vastagbelednek. Nekem 3 hónapot kellett volna várnom rá így elmentem magánrendelőbe mert már nem bírtam a fájdalmakat. IBS-t diagnosztizáltak, gyógyszert nem szedek rá, 2-t próbáltam, de nem segítettek. Ételnaplót vezetek, sportolok, hasmasszázs jó hatással van rá úgy tapasztalom, mivel nagyfokú szelesedéssel jár, szélgörcsökkel.
2015. júl. 26. 21:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Gyomor tükrözésnél én se vélem hogy kiderűlne csak félek hogy azt is megnézi nincs kizárva semmi.

Hasonló cipőbe járunk nálam is sok szelesedés van puffadás nincs de tele vagyok szélel valamikor elég jól vagyok valamikor a falat is kaparnám!

Lehet nem minden IBS nél van nyákás széklet fogalmam nincs nálam pl az sincs jöhetnek még válaszok!

Szivesen meghalgatok bár kit érdekell ez a téma is aki bélbeteg érdekelnek köszönöm.

2015. júl. 26. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!