Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ettől nem lehet megfázni vagy...

Ettől nem lehet megfázni vagy igen?

Figyelt kérdés

Ma egész nap nálunk nagy meleg volt és pólóba,rövidnadrágba indultam el de nem szandálban,hanem zoknit vettem fel és cipőt,mert közeledett az eső. Útkózben megindult az eső,szakadt és mivel rövid nadrág volt rajtam ezért megcsapkodta az eső a lábam szárát de egy negyed öra múlva megszáradt a lábam meg zsebkendővel meg is törölgettem.Felülről nem áztam meg mert esernyő védett. Még a cipőm ázott be és most is vizes a zoknim. Ez volt délután 5-kor és éjjfélre érek haza,nincs lehetőségem száraz zoknit cserélni sehol,éjjfélig ebben a vizes zokniba,cipőbe kell,hogy legyek. Viszont mikor esett az eső em hült le a levegő akkor is 35 C volt,de most,hogy elment az eső lehült az idő 27C-ra.

Szerintetek nem fogok emiatt megfázni meg tüdőgyulladást kapni?

2015. júl. 23. 19:35
 1/1 anonim ***** válasza:
nyugi nem fogsz
2015. júl. 23. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!