Van rá esély, hogy ettől birok majd székelni?
Figyelt kérdés
Reggeli: 1 kis szelet magvas, sötét kenyér több lisztből, 1 tojás rántva semmi olajon 1 paradicsommal, másfél házikeksz, 2 bögre cikória tea. Ebéd: borsóleves zöldséggel, párolt borsó 1 paradicsommal, 3db fasírt, 1 szelet magvas, sötét kenyér, több lisztből. Uzsonna: cseresznye és 1 bögre tömény málnalé. Vacsora: olivaolajas borsóleves zöldséggel, 1 kis paradicsom, fél bögre joghurt 0,5 kanál korpával, 1 kanál zabpehellyel és 1 kanál szilvalekvárral. Természetesen sok folyadékot is ittam. Napok óta semmi se segít.2015. jún. 23. 19:14
1/4 anonim válasza:
Szilvalekvár éhgyomorra kell reggel.
A joghurg pedig a hiedelemmel ellentétben hasfogó hatású
2/4 A kérdező kommentje:
Hát pedig eddig hetek óta minden este joghurtot ettem vacsorára, és reggel olyanokat ürítettem... Na de mindegy..
2015. jún. 23. 19:30
3/4 anonim válasza:
A joghurtot, vagy kefírt éhgyomorra egyed kenyér nélkül, garantált a siker.
4/4 szamo77db válasza:
Van rá esélyed. De ha nem szűnik a szorulásod, menj el a háziorvosodhoz és kérd a segítségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!