Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Refluxból gyógyult már ki valaki?

Refluxból gyógyult már ki valaki?

Figyelt kérdés
Szeretném ha irnátok hogy refluxból gyógyult már ki valaki? akár gyógyszerrel , akár más módszerrel?

2015. júl. 23. 11:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, de nekem is erős a refluxom. IBS is ettől lehetet és ha el hiszed hajdina gyöngy 1000x jobb bármelyik sav lekötőtől, mert az csak tünet mentesít és nem gyógyít meg. A tökéletes álapotot nézd szerintem és ne kötödj gyógyszerhez. A vörösáfonya gps is Jó IBS re melék hatás nélkül. Nekem már nincs, mert weixl hegyi lászlót nézd meg és gondolkodj el egy természet gyógyászon, hogy hülyeséget mond -e?
2015. júl. 29. 17:51
 12/17 anonim ***** válasza:
59%
En nem Mo on elek, kiprobaltam nehany un. termeszetes gyogyszert nekem egy se valt be semmiben. en nem hiszek az alternative gyogyaszatban, foleg azert mert barmit amit probaltam semmi nem hasznalt. nemcsak ebben masfajta dolgokban sem. de ha te azt hasznalod es segit akkor jo.
2015. júl. 30. 10:43
 13/17 anonim ***** válasza:
59%
Mert nem egy nap alatt hatnak attól még lehet jó. és sok gyógynövényt hamisitanak
2015. júl. 30. 16:49
 14/17 anonim ***** válasza:
en 3 honapig szedtem a menopauzas tunetekre egy termeszetes anyagot (meregdraga volt es semmit se ert) miutan az olcsobb verziokat vegigprobaltam. azert folyamodtam hozzajuk mert nem kaphatok hormone utanpotlast. hat egyik se hasznalt a legkisebb mertekben sem. en ezeket hivatalos gyogyszertarakban vettem nem valami fele zugarusoktol, es azon kivul hogy konnyebb lett a penztarcam a vilagon semmire nem voltak jok. de aki hisz bennuk felolem nyugodtan hasznalhatja nem az en gondom.
2015. aug. 1. 10:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát erre nem tudok okosat mondani, de pont a szomszéd asszony is izzadásra panaszkodik hő hullámokra. Ő sem tudott változtatni, ha erre gondoltál? Szerintem természet gyógyászt kérdez meg mit mond erre?
2015. aug. 1. 15:16
 16/17 anonim ***** válasza:
igen erre, de azota is vannak tuneteim es gyogyszerrel se tudtak rajta valtoztatni. hormonpotlas kellene de en nem kaphatok mert volt rakom 21 evvel ezelott, es akinek rakja volt az nem kaphat hormonpotlast.
2015. aug. 2. 10:06
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Amint kigyógyulok, leírom a teljes sztorim, most még dolgozok rajta
2018. márc. 1. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!