Mennyi ideig tart egy mandulaműtét min. -max?
Nekem évente 4x 3-4 hét mandulagyulladással telt, volt, hogy tovább tartott, mert nem akart elmúlni, hiába tömtek antibiotikummal. Aztán egyszercsak anya meglátott egy 10 forintos nagyságú kopasz foltot a fejem közepén... Kiderült, hogy azt is a mandulám okozza. Akkor azonnal kivették.
Amióta kivették, alig vagyok beteg, a hajam visszanőtt! Semmi hátrányàt nem érzem annak, hogy mandula nélkül élek.
Lehet, hogy neked nem kellett volna kivenni, de szerintem a legtöbb embernek nem ok nélkül veszik ki.
Nekem 20perc volt kb maga a műtét,de előtte 10 percig csak ültünk s néztünk egymásra :D
Nagyon örülök,hogy kivették végül nekem,mert előtte úgy két hetente jött vissza a tüszős mandulagyulladásom.Több doboz úgy kb 10 doboz antibiotikumot fogyasztottam el.A manduláimtól alig kaptam levegőt,hullott a hajam stb. Ennek fél éve ,hogy kivették és azóta egyszer sem voltam beteg :) Érdekes,hogy már évek óta mászkáltam így az orvosokhoz és senki nem említette,hogy ki kellene venni,pedig nagyon ronda volt már..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!