Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mikor kiderült hogy refluxos...

Mikor kiderült hogy refluxos vagy, milyen tüneteid voltak?

Figyelt kérdés
Pánikbetegségre gyanakodtak mert hogy kilégzéskor furcsa érzés van a torkomban meg a mellkasomban. Semmi nyugtató nem hatott de az érzés megmaradt. A torkom is gorcso van, meg szinte olyan érzésem van atorkomban legcsovemben mintha vmi alkoholba szagoltam volna. Tipikus égést nem tapasztaltam ezért bizonytalan vagyok. A rekeszizomnál van inkább kellemetlen érzés mintha onnan indulna ki az egész hogy légszomjam van. Vmilyen szinten ideges vagyok mert már kb 3 hónapja küszködök. Szóval biztos hogy van benne egy kis pszichés dolog is. Szerintetek forduljak orvoshoz? Bár ő mindent idegi dolgokra fog nálam már. De szívesen várom azokat a történeteket id hogy hogyan vettétek észre a refluxot :) olvastam 1-2 egész megdöbbentő dolgot ezért kíváncsi vagyok :)
2015. júl. 20. 14:16
 1/2 anonim ***** válasza:
nem próbáltak semmi féle savcsökkentőt nálad? vagy gyomorvédőt? egyből a pszichés dologra mentek rá? nekem olyan volt hogy savas felböfögés, de az iszonyú volt. gyomorégés ami kevés evésre csökkent. köhögés annyira nem volt nálam, de az is jellemző.
2015. júl. 20. 18:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát egyből pszichés dolognak mondta, úgy könyörögtem ki egy ekg-t meg egy vérképet? De azok jók lettek. Igazából már nem tudok másra gondolni csak hogy reflux...
2015. júl. 20. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!