Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Erdélyben miért lesz beteg...

Erdélyben miért lesz beteg majdnem mindenki? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
A testvérem kirándulni volt egy csoporttal Erdélyben, a társaság háromnegyede hányt, ment a hasuk stb, de mar több helyről hallottam, hogy Romániába hányinger csillapító nélkül nem érdemes menni.. Miert van ez? Rossz a csapvíz, a higiénia vagy a kaják? Nagyon érdekelne..

2015. júl. 16. 12:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
45%
Nekem is ment a hasam a csapvíztől. Utána már, ha mentem, csak palackos vizet ittam. Nem elég higiénikus a víz, de az ottani emberek szervezete, már hozzászokott.
2015. júl. 16. 12:07
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi is voltunk pár éve, de semmi bajunk nem lett.

Igaz, nem ittunk csapvizet, mert mondták, hogy az nem túl szerencsés ötlet.

2015. júl. 16. 12:13
 3/20 anonim válasza:
55%
Egyszerűen csak kemény a csapviz(falun). Varosban nem szokott kemény lenni. A testvéredék hol voltak, melyik részén Erdélynek.
2015. júl. 16. 12:26
 4/20 Ügyet Lenke ***** válasza:
48%
Erdély nem a harmadik világ egy nyomorék országa, valószínűleg a csapvíz minősége sokkal jobb mint Magyarországon. Az hogy a testvéredéket milyen kétes higiéniájú helyen etették azt nem tudom. Aki csak hányinger csillapítóval készül jönni és ilyen előítéletekkel az jobb ha otthon ül szépen. Erdély nem egy afrikai ország része ahol nincsenek higiénikus körülmények, csapvíz meg egyebek. A fosás utolérhet akár Németországban is ha nem vagy ottani kajához, vízhez szokva...
2015. júl. 16. 12:34
 5/20 anonim ***** válasza:
72%
Egyszerű. Ott olyan baktériumok, meg egyebek vannak, amikhez mi nem vagyunk hozzászokva. Na meg a falusi élet nem olyan, hogy mindent besterilizálnak.. De attól függetlenül igényes emberek. pl. mi voltunk nyaralni 2011ben, vettünk kürtőskalácsot, és 2-3 napig nem voltunk túl jól... De semmi baj nem történt.
2015. júl. 16. 12:37
 6/20 anonim ***** válasza:
68%
Hazug, provokativ kerdes. Herotom van a pokhendi magyarorszagiaktol, akik eljatsszak itt nekunk a nagy gyarmatositot, aztan hazaerve tele szajjal mocskoljak Erdelyt. Tudod mit, legkozelebb menjetek Csepelre kirandulni, es akkor nem lesznek ilyen problemaitok.
2015. júl. 16. 13:42
 7/20 A kérdező kommentje:
Nem kifejezetten érdekelnek a hepciáskodó, hisztis kommentek. Semmi provokáció, semmi hazugság, amikor 5 Erdélybe latogatobol 4 azt mondja nekem, hogy hányt/ment a hasa, akkor majd biztosan en vagyok a hazug es a provokatív. Ha minositettem volna bármivel is az ottaniakat, akkor jogos lenne a felháborodás, de amikor megkerdezem, hogy ugyan miert hányta végig 24 ember az ottani kirándulást, akkor szerintem ilyesminek nincs helye. De hisztizzetek nyugodtan, csak engem pont nem érdekel.
2015. júl. 16. 14:03
 8/20 anonim ***** válasza:
51%
Te vagy az egyetlen, aki hisztizik. En 35 ev alatt meg nem hallottam olyanrol, hogy esszeruen, normalisan taplalkozo turista megbetegedett volna. Ha "majdnem mindenki" beteg lenne, akkor szerinted nem lenne belole nemzetkozi szenzacio?
2015. júl. 16. 14:34
 9/20 A kérdező kommentje:
Ha már egy normális kérdésre nem tudsz normális választ adni, akkor ne adj semmilyet sem. Ha unatkozol, akkor javaslom, hogy találj ki magadnak valami szabadidős programot ebben a szép időben, ne mások kérdései alatt verd a nyálad a semmire :) Szép napot!
2015. júl. 16. 14:57
 10/20 Yolo2 ***** válasza:
58%
Ügyet Lenke: Számos fejlett ország nagyvárosában sem elég jó minőségű a csapvíz, hogy azt napi szinten fogyasszák, nem beszélve a kisebb településekről. Ha valóban a csapvíz miatt lett mindenki beteg (bár csoportoknál azért egy rosszul elkészített étel is igen gyanús lehet), az is maximum azt hangsúlyozza ki, hogy nálunk milyen szerencsénk van a vezetékes vízzel kapcsolatban.
2015. júl. 16. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!