Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » IV-es stádiumú prosztatarákról...

IV-es stádiumú prosztatarákról szeretnék tudni mindent. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Apukám 68 éves. Rendszeresen járt prosztata szűrésre. Volt, hogy párszor magasabb volt a PSA-ja de gyógyszerekkel, hormonnal ezzel azzal mindig tudtak segíteni. Az elmúlt 3 évben már rendszeresen volt biopszia is mert az orvos gyanúsnak találta az értékeket. Tavaly még semmiféle daganatot nem talált, most viszont 1 hónappal ezelőtt, jött az eredmény, hogy több rosszindulatú daganatot is találtak. Egyből CT, izotóp vizsgálat..2 napja az orvos közölte, hogy tele van az egész teste, csontjai mindene. (váll, csukló gerinc, borda, térd..) Sajnos ez a IV-es stádium. Azonnal miután az orvos közölte, fel is küldték és megkapta az első kemót és hormon injekciót is. Arra vagyok kíváncsi, mennyi idő lehet még hátra? Már most nagyon szenved és iszonyatosan fájnak a csontjai. Mennyire fog szenvedni később? Egyáltalán mi a lefolyása ennek az egésznek? Tudunk valamivel segíteni, esetleg a mellékhatásokat enyhíteni?? Rengeteget olvastam már erről mindenhol, de konkrétan ezekre a kérdésekre nem találtam választ. Aki tud vagy van tapasztalat kérem adjon valami tanácsot!
2015. júl. 5. 10:25
 1/4 anonim ***** válasza:

sajnálom.

erre csak az orvos tud válaszolni.

kérdezd meg tőle.

2015. júl. 5. 15:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Én még sajnos nem tudtam elmenni vele orvoshoz. Következő alkalomnál szeretnék ott lenni én is. Ő nem igen akar erről beszélni, anyum meg emlékszik is meg nem is arra amit az orvos mondott. :( köszönöm!
2015. júl. 5. 21:55
 3/4 anonim válasza:

A rákos fájdalmak enyhítésében a Lavyl Auricum nekem sokat segített, sőt lehet, hogy a jobbulásomban is. Tapasztalataim:

[link]

A MAXIMMUN nevű Béta Glukánt melegen ajánlom! Szerencsére nem voltam ilyen előrehaladott állapotban, de nekem a Culevit sokat segített.

Jobbulást kívánva: Béla

2015. júl. 24. 07:30
 4/4 anonim válasza:
Már régen tetted fel a kérdésed, remélem minden rendben. Az én párom is ilyen állapotban van. Most kezdték a héten a komót nála. Sajnos én se tudom mire számíthatunk. Tudnál pár mondatot írni mi a helyzet apukáddal?
2016. ápr. 15. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!