Most mit csináljak? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Sziasztok! 8 hónapos terhes vagyok,a nyakamon van egy szemölcs szerű kinövés,amit valószínűleg elkapartam éjszaka,tegnap csak piros volt bőrgyógyászaton javasolták hogy kenegessem betadinnal ha nem javul hétfőn menjek be,viszont ma reggelre még pirosabb lett és körülötte a bőr alatt csomós lett,hívtam az ügyeletet menjek a bőrgyógyászati ügyeletre ahol azt mondták beutaló nélkül nem csinálnak semmit..Ki vagyok akadva.Ráadásul veszélyeztett terhes vagyok ikrekkel,ha itthon jegelem az segíti levinni a gyulladást?vagy most komolyan nem látnak el ha bemegyek beutaló nélkül???Félek nehogy valami baj legyen a picikkel a pocakban..Ti mit csinálnátok?Előre is köszi a válaszokat!2015. júl. 4. 10:21
1/8 anonim válasza:
Próbáld meg jegelni,és ha holnapig nem javul menj csak be,mert olyan nincs hogy nem csinálnak semmit!
Ne stresszel az neked és a piciknek se jó!
2/8 A kérdező kommentje:
Igen erre a jegelésre énis gondoltam,már egy ideje csinálom remélem használ ha nem kénytelen leszek beutazni...remélem elmúlik..köszönöm a válaszodat!
2015. júl. 4. 13:38
3/8 szamo77db válasza:
Hallatlan hozzáállás az egészségügy részéről! Felháborító, hogy küldözgetik a beteget egyik helyről a másikra. Nekik ezt is lehet?
4/8 anonim válasza:
NEM!!! Csak sokszor kihasználják az emberek tudatlanságát (Már bocsánat) hogy nem tudják hogy nincs olyan hogy elküldi,meg nem látja el.Ez a dolga,és igen is kötelessége ellátni minden esetbe!De ha még neki áll feljebb egész nyugodtan lehet panasszal élni vele szemben aki mind ezt volt olyan bártor kijelenteni,és elküldeni!
5/8 A kérdező kommentje:
Jegelem azóta de nem sokat használ hála holnap hétfő és csücsülhetek a bőrgyógyászaton 2 órát a nagy hasammal... sokkal csúnyább lett mint volt...remélem nem lesz baj,addig is betadin és jegelés..
2015. júl. 5. 11:28
6/8 anonim válasza:
Fenéket vacakolnék, irány a magánrendelés! Kapsz időpontot, negyed óra alatt kész is vagy!
Az ilyenkor ne számítson, hogy el kell lássanak, meg mihez van jogod, bla-bla... én is voltam 8 hónapos terhes ikrekkel! Ne feszíts ezen magad, kérj időpontot még ma! Hol laksz? Adott esetben házhoz is megy a bőrgyógyász, persze akkor felárat kell fizetni.
7/8 anonim válasza:
hát figyelj kitartás, menj ela dokihoz, de nyugi ettől nem lesz bajuk :)
8/8 A kérdező kommentje:
Kiderült hogy uszodaszemölcs és mivel nem az volt az egyetlen kikaparták őket, ez is be van gyulladva kenőcsöt kaptam rá ésegy hét múlva leszedik! De ennyit idegeskedni.. :)
2015. júl. 6. 12:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!