Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hogyan vegyem ra anyumat h...

Hogyan vegyem ra anyumat h menjen el orvoshoz?

Figyelt kérdés
Szerintem anyumnak lathatoan problemaja van, szerintem daganata. Amikor lehajol latszik h alul egy fel teniszlabda nagysagu megduzzadasa van, a szemremajak / fenek reszen. Probaltam ravenni szepen / utasitobban h menjen el orvoshoz. Nem akar. Utalja az orvosokat. Kulfoldon azert nem akar mert nem tud angolul, pedig a hazi orvosunk Magyar, most itthon vagyunk Mo-n, itt meg azert mert nem azert jot h orvoshoz jarjon. O jol erzi magat, majd ha faj vmije elmegy. ez a jelszo. meg hogy az anyukaja, nagymama 81 evig elt es sosem ment orvoshoz. Hogyan vegyem megis ra h elmenjen?
2015. júl. 1. 12:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy Bartholin-mirigy gyulladás, nem kell egyből rákra gondolni, persze azzal sem ártana orvoshoz menni.
2015. júl. 1. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!