Valakinek van esetleg valamilyen módszere a migrénes fejfájás csökkentésére?
Figyelt kérdés
Kaptam rá egy nagyon jó gyógyszert amitől mindig elmúlt teljesen,de később kiderült hogy allergiás vagyok rá és nem szedhetem.Most teljesen tanácstalan vagyok, megkeseríti az egész életem a fejfájás. Időszakosan jön elő de olyankor 4-5 napig is ágyhoz vagyok annyira rosszul vagyok.2015. jún. 24. 21:43
1/7 anonim válasza:
Hát nekem még nem volt ilyen mértékű fejfájásom de leirom hatha enyhít valamit
100%os levendula olajat kenek a halantékaimra kicsit körkörösen beledörzsölöm. Citromfű tea pedig nyugtato hatasu.de nem olyan erős nem lehet hozzaszokni.
2/7 anonim válasza:
Kóla sok citrommal. Hülyén hangzik, de nekem egy doki ajánlotta és tényleg segít, igaz egyébként sosem iszom kólát.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat :) mindenképpen ki fogom próbálni
Eddig kávézással próbálkoztam az segített egy kicsit a kóla is biztos fog a koffein miatt :)
2015. jún. 24. 22:10
6/7 A kérdező kommentje:
Quarelin a gyógyszer neve ha esetleg valakinek ilyen problémája van egy próbát megér
2015. jún. 28. 22:44
7/7 anonim válasza:
Lehet, hogy neked nem sikerül, de nekem alvással elmúlt a migrénes fejfájás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!