Szívprobléma, vagy normális?
14 éves lány vagyok. Mostanában elég gyakran érzem, mintha a szívemet valami össze akarná nyomni. Nagyon szokott fájni, szédülök, akár össze is esek.. Alapból elég magas a vérnyomásom. Van aki azt mondta erre, hogy normális, kamaszkorban változások mennek végbe, van aki inkább az orvost javasolja ismerőseim közül. Eddig nem tudtam mit tegyek, de a mai eset után...
Egész éjjel nem tudtam aludni, ezért lejöttem tévét nézni. Ülök a kanapén, hirtelen elkezd nagyon gyorsan és szabálytalanul verni a szívem, a mellkasom beleremegett. Természetesen el is szédültem. Eléggé megijedtem, ilyet még nem tapasztaltam..
Kérlek segítsetek! Baj van, vagy csak túlreagálom?
A válaszokat előre is köszönöm.
Amikor en infarktust kaptam, nem a neten nezelodtem valaszokat keresve, hanem hivtam a korzeti orvost, aki ram kuldte a mentoket, akik azonnal vittek is a korhazba ... 10 perc mulva a mutoben voltam.
Ezen nincs mit tulreagalni, ha baj van csak az orvos tud segiteni ... keresd hat fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!