Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Köhögésre valami?

Köhögésre valami?

Figyelt kérdés
Már több mint 1 hete iszonyatosan köhögök, fáj a torkom, de náthás nem vagyok. Elmentem orvoshoz 1 hete, csúnya torokgyulladás, antibiotikumot adott. Eszem a tantumverdét, lándzsás útifű szirupot, mézes fokhagyma, stb. A gyógyszerész a libexint és a bioparoxot ajánlotta, azonban egyik sem segített sokat. Nagyon kellemetlen, az egy dolog, hogy éjszaka rámjön a köhögés, de a munkahelyen is. Óránként kell kiszaladnom az értekezletekről, mert már nekem kínos. Tudtok ajánlani valamit, ami Nektek bevált?
2015. jún. 22. 09:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy hol laksz es ott lehet-e kapni, de én aloe veras spray-t használok ( nekem az LR-tol van), lenyelheto

Vagy esetleg homeopátia :)

Gyógyulást :)

2015. jún. 22. 09:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Na, az aloe vera spray nem jutott eszembe :)
2015. jún. 22. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!