Nincs valakinek valami bevált módszere folyamatos köhögésre?
Nekem pszichés köhögésem szokott lenni például a környezetemben lévő emberek feszültsége miatt. Például mostanában a társadalmi feszültségek miatt. Viszont ha kimegyek az érintetlen természetbe vagy Ausztriába, akkor nyoma sincs a pszichés köhögésnek. Valószínű emiatt leszek kénytelen oda menni dolgozni.
Azt kellene kiderítened, hogy a természetben is előjön-e a köhögésed. Ha távol a civilizáció zajától és idegesítő emberektől például egy erdőben egyáltalán nem jön elő, akkor elég valószínű hogy neked is pszichés köhögésed van. Nálam a reflux tünetei is jelentkeztek, vagyis a feljövő gyomorsav marta a torkomat. Ami miatt érzékeny lett a szmogra vagy ételekre is.
Nálam mindig a kiváltó okok megszüntetése segített. Például amikor Veszprémbe vonultam katonának, ott is köhögtem a laktanya feszültsége miatt. Kénytelenek voltak áthelyezni Pápára, ahol amikor először átléptem a laktanya kapuját, egyből elmúlt a köhögésem. Mert a repülős század kulturált és nyugodt volt.
Kedves első kérdező, természetesen óhajtok orvoshoz menni, de tegnap mikor hazaküldtek már nem volt rendelési idő, ma megyek. Addig gondoltam valamilyen átmeneti megoldásra.
Második kérdező: hát nem tudom, tegnap kezdődött, mikor belázasodtam, úgyhogy feltételezem a betegségtől van, viszont maga a betegség akár lehet lelki eredetű, mert nagyon le vagyok gyengülve, folyton beteg vagyok, és ez nem jellemző rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!